ingyen webstatisztika

Asprova magyarországi ősbemutató

2015 feb 26

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és kollégáit az Asprova termelésütemező rendszer magyarországi ősbemutatójára 2015. április 8-ánA rendezvény házigazdája a graphIT Kft., a szakmai színvonalát szakembereink mellett a LeanCenter – a lean szakma kompetencia központja biztosítja, akik megosztják ipari tapasztalataikat a lean gyártással, termeléstervezéssel kapcsolatosan.

 

AsprovaBemutatoBanner_756_330

Miért érdemes eljönnie

A termelés tervezése, a termelésütemezés és a termelésirányítás kulcsfontosságú minden cég számára, hogy a megfelelő terméket a megfelelő határidőre el tudja készíteni, legyen szó egyedi, vagy sorozatgyártásról.

A termelésütemezéssel kapcsolatos jellemző problémák a következők:

  • A termelésütemezés Excel alapon történik, nehéz a módosítások átvezetése
  • A meglévő tervezési módszerről senki nem tudja, hogy milyen távol van az optimálistól
  • Nehéz a termeléstervezési peremfeltételek kezelése
  • Nehezen kombinálható a hosszú távú előrejelzés és a rövid távú operatív tervezés
  • Az azonnali rendelések beillesztése a termelési tervbe rossz minőségű, a többi rendelésre okozott hatások nem átláthatók
  • Hogyan lehet Lean a termeléstervezés

Amennyiben a fenti kérdések Önt/Önöket is foglalkoztatják, akkor várjuk Önöket az Asprova termelésütemezési szakmai napunkra, amelyen konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül ismerhetik meg a világ egyik vezető termeléstervező rendszerét.

graphIT Kft. és Asprova

A graphIT Kft., mint Magyarország egyik legnagyobb CAD/CAM/PLM és Digitális gyártás piaci szereplője az ügyfelek visszajelzései alapján alakítja portfólióját, így segítve a cégeket, hogy ki tudják elégíteni az általuk szemben támasztott elvárásokat. 2014-ben egyre több ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy gyártásuk megfelelő kihasználásához szükségük van egy termelésütemező szoftverre, melynek segítségével a már meglévő erőforrásaik optimális terheltségét tudják tervezni. Ennek eredményeként, 2014. őszén a Japán Asprova Corp. a graphIT Kft.-t választotta magyarországi partneréül, hogy az Asprova termelésütemező rendszerük magyarországi forgalmazását, implementálását és technikai támogatását ellássák.

 

ASPROVA magyarországi ősbemutató

Időpont: 2015. április 8.
Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az oldal alján lehet.

A rendezvény tervezett programja:

 

Rendezvény regisztráció


Vélemény, hozzászólás?