ingyen webstatisztika

Termelésütemezés előadások a Perspektíva 25 konferencián

2022 nov 03

Termelésütemezés előadások a graphIT Kft. Perspektíva 25 CAD/CAM/PLM konferenciáján

A graphIT Kft. 2022. október 5-én több év covid okozta kihagyás után ismét megtartotta a hagyományosnak tekinthető Perspektíva CAD/CAM/PLM rendezvényt. A konferenciának a GoBudaMall mozija adott helyszínt, ahol nagy létszámú mérnök és cégvezető gyűlt össze. Az idei Perspektíva nem „csak” egy szakmai konferencia volt, hanem egy születésnapi rendezvény is, hiszen a graphIT idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját.

A termelésütemezés üzletág szakértői csapata is képviselte magát a rendezvényen, és  15 percben megismerkedhettünk egy termelésütemező rendszer helyével a vállalati struktúrában.

asprova csapat a Perspektíván

 

A prezentációban kitértünk azokra a lean veszteségekre, amelyekre egy termelésütemező rendszerrel hatni lehet, valamint megnéztük egy konkrét termelési példán keresztül, hogy milyen termelési előnyöket lehet elérni egy APS rendszerrel. Átbeszéltük milyen szempontokat kell figyelembe venni egy sikeres bevezetési projekt esetében, hiszen egy APS projekt több ponton eltér egy ERP rendszer bevezetésétől.

Azok, akik viszont nem tudtak részt venni az előadáson, azoknak figyelmébe ajánljuk a 2022. november 22-én kedden, 10 órakor kezdődő webinárunkat, amely az első lépcsője lesz a termelésütemezés köré épített webinár sorozatnak.

A következő webinár témája: Mi a különbség az ERP és az APS között?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt tud.