ingyen webstatisztika

Cégünk is részt vett az Ipar Napjain

2019 jún 04
A graphIT Kft. legmodernebb szoftvereivel, az NX-szel, a Solid Edge-dzsel, a Tecnomatixszal, Teamcenterrel és végül, de nem utolsó sorban az ASPROVA termelésütemező megoldással vett részt a HUNGEXPO-n megrendezett ipari szakkiállításon.
20190516_GraphIT_Hungexpo_013-RX2_9722S-768x512

Az elmúlt évek sikereit követve, cégünk idén is részt vett a MACH-TECH-en. A HUNGEXPO-n megrendezett Ipar Napjai szakkiállításon összesen 20 ország 562 kiállítója mutatta be a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari és az Ipar 4.0 megoldásokat május 14-17. között, köztük a Siemens Gold Smart Expert partnereként a graphIT Kft. is. A több mint 18.000 látogató így kiváló képet kapott az ipari ágazatok kínálatáról, lehetőségeiről és jövőbeni fejlesztéseiről.

A graphIT Kft. standjánál a hagyományos CAD/CAM/PLM megoldások mellett a mai, modern technológiák kerültek a figyelem középpontjába, így az additív gyártás, a folyamat szimuláció, a termelésütemezés, a legújabb szerszámgépes technológiák támogatása, a digitális gyártási és az integrált ipari megoldások.