ingyen webstatisztika

ERP integráció

ERP INTEGRÁCIÓ TECHNIKAI HÁTTÉR


Az Asprova APS alkalmazás kiemelkedő hatékonyságát számos ERP fejlesztő tanúsítja, illetve az alkalmazást több, mint 200 különböző informatikai rendszerrel összeköthető (például SAP, BAAN, Microsoft Dynamics AX, NAV, …)

asprova-fieldmappingAz Asprova egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerűen integrálható a már meglévő IT rendszerekkel. Ezután minden további beállítást megadhat az integrált funkció szerkesztőben, illetve a bővítményeken keresztül (Visual Basic, C++, …). Ezzel a módszerrel bármilyen egyéni funkciót (menü, párbeszédablak, parancs, ütemezési logika, …) hozzáadhat az alkalmazáshoz.

Az alkalmazás bővítmény rendszere a Microsoft COM technológián alapszik. Azok a felhasználók, akik értenek a Visual Basic alkalmazáshoz, vagy az Excel és Access makrókhoz könnyedén létrehozhatnak bővítményeket az Asprova alkalmazáshoz. A bővítmény rendszer használata nem igényel semmiféle módosítást a központi rendszerben.

Az adatcseréhez az Asprova differenciális importálási/exportálási lehetőségeket biztosít, ezzel minimalizálva az átvitt adatok mennyiségét. Csak azok az adatok frissülnek ezen folyamatok során, amelyek módosultak.

HITELESÍTETT ERP RENDSZEREK

SAP Software-Partner

asprova-partner-sap

Az Asprova támogatja az SAP rendszer megoldásokat ipari termelésekhez.

IBM Business-Partner

asprova-partner-ibm

Az Asprova támogatja az IBM Express Advantage megoldás termékeit.

Microsoft Solutions Partner

asprova-partner-msdynamics

Az Asprova támogatja a Microsoft Dynamics AX megoldás termékeit.

Oracle JDE-Partner

asprova-partner-oracle-jde

Az Asprova támogatja az Oracle JD Edwards EnterpriseOne megoldásait.