ingyen webstatisztika

#LeanYourFactory

célszoftver a termelésütemezésben
integráció és rendszerbevezetés
átláthatóbb grafikus megjelenítés
gyors és egyedi algoritmusok

Számos tényező járul hozzá a vállalat rövid és hosszú távú gazdasági növekedéséhez. Asprova az egyik leghatékonyabb eszköz, amely segít a gyártási költséghatékonyság növekedésében.

Ismerje meg, milyen megoldásokat kínál az Asprova, és hogyan segítheti Önt a vállalat gazdasági növekedési potenciáljának maximalizálásában.

CÉLSZOFTVER A TERMELÉSÜTEMEZÉSBEN

Elérte már az Excel alapú termeléstervezés korlátait, határait?

Már nem tudja kezelni a sok megrendelést, cikkeket, raktár- és anyagkészletet?

Az Asprova termeléstervező szoftver megoldást kínál a problémájára, hiszen kifejezetten a termelő vállalatok értékteremtő folyamatainak ütemezésére szolgál.

Kezelje egy szoftvermegoldásban anyagi folyamatainak ütemezését, és cserélje le a meglévő Excel, vagy papír alapú tervezést!

A táblázatkezelők univerzális felhasználási lehetőségeit mindenki ismeri, azonban a vállalati evolúció egy bizonyos szintje után éppen ez az univerzalitás teszi nehézkessé a használatukat. A szabályok és kényszerek hiánya, a sok adat együttes kezelésének módja, az automatizmusok definiálásának korlátai mind redukálják a bennük elvégezhető termeléstervezési feladatok komplexitását, nem is beszélve az adatbiztonsági kérdésekről!
Az Asprova termeléstervező szoftver segítségével egy szabályokon alapuló, központosított termelésirányítási rendszer alakítható ki.

INTEGRÁCIÓ ÉS RENDSZERBEVEZETÉS

Bonyolult a sok al- és szigetrendszerben kezelni a termelési tervet?
Problémát okoz a különböző helyeken előálló adatok használható információvá alakítása?

Az Asprova termeléstervező szoftver tetszőlegesen kapcsolható bármilyen vállalatirányítási / ügyviteli rendszerhez, legyen az gyári, vagy saját fejlesztésű. Így a tervező felületen azonnal elérhetők az ütemezéshez szükséges információk, úgy mint a gyártási rendelés, vagy az ahhoz kapcsolódó darabjegyzék, műveletterv.

A graphIT Kft., az Asprova kizárólagos magyarországi forgalmazója és bevezetője az implementációs projekt során elkészíti az interfészt az Ön rendszeréhez, az Ön igényei szerint.

A megoldásban nincs szükség hosszadalmas programozásra, mivel a kapcsolat kialakítása az Asprova beépített eszközei és a graphIT Kft. által kifejlesztett interfész keretrendszer segítségével történik. Ennek köszönhetően jelentős mértékben csökken az implementáció átfutási ideje más bevezetésekhez képest.

ÁTLÁTHATÓBB GRAFIKUS MEGJELENÍTÉS

Nehéz kiigazodni a karakteres, listaalapú termelési terveken?

Átláthatatlan az eredmény bizonyos rendelésszám felett?

Az Asprova termeléstervező szoftver GANTT-diagram alapú grafikus felhasználói felülete teljes mértékben az Ön igényeinek megfelelően kerül kialakításra.

Döntse el Ön, milyen adatokat szeretne látni a képernyőn, és hogy melyik szín milyen jelentést hordozzon!

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás. Minden vállalat rendelkezik hagyományokkal, örökséggel. A testre szabható felhasználói felület jelentős mértékben támogatja az Ön vállalatában fontos információk megjelenítését, fókuszba kerülését a termelési terv elkészítése során.

Szeretné pirossal kijelölni a kiemelt vevők rendeléseit? Zöld színű legyen minden indítható gyártás? Szerepeljen a képernyőn a cikk megnevezése, technikai paraméterei?

Mindez megoldható az Asprovával!

GYORS ÉS EGYEDI ALGORITMUSOK

Lehetetlen feladat a sok rendelés termelési tervbe illesztése a prioritások megtartása mellett?

Sok a manuális módosítás és a monotonitás?

Az Asprova termeléstervező szoftver segítségével Ön élvezheti a beépített automatikus ütemezési logikák előnyeit, vagy igény esetén elkészítjük az Ön vállalatára szabott egyedi verziót. Nem szükséges többé manuálisan előállítani a termelési tervet, vagy lekövetni a módosítások hatásait.

Az Asprova a termelési terv előállításakor figyelembe veszi a rendelkezésre álló szabad gépi kapacitásokat és egyéb erőforrásokat (szerszám, dolgozó, stb.), valamint a készletinformációkat. Eltérő iparágak eltérő logika szerint ütemezik a gyártási feladatokat: az acéliparban az alapanyag fizikai és kémiai tulajdonságai, a járműiparban a folyamatos szállítás és pontos teljesítés játszik fontos szerepet és így tovább.

Az Ön vállalatában milyen vezérelvek és paraméterek a hangsúlyosak a termelési terv előállításában?