ingyen webstatisztika

#LeanYourFactory-OLD

célszoftver a termelésütemezésben
integráció és rendszerbevezetés
átláthatóbb grafikus megjelenítés
gyors és egyedi algoritmusok

Számos tényező járul hozzá a vállalat rövid és hosszú távú gazdasági növekedéséhez. Asprova az egyik leghatékonyabb eszköz, amely segít a gyártási költséghatékonyság növekedésében.

Ismerje meg, milyen megoldásokat kínál az Asprova, és hogyan segítheti Önt a vállalat gazdasági növekedési potenciáljának maximalizálásában.

#LEANYOURFACTORY v1

LEAN szemléletű megoldás

Az Asprova egy olyan fejlett termelésütemezési rendszer, amely a LEAN alapelveket felhasználva nagy pontossággal hoz létre gyártási ütemtervet, teljes mértékben integrálva az értékesítési, gyártási, beszerzési és készlet információkat.

#LEANYOURFACTORY 2v2

Kiemelkedően gyors ütemezés

Akár másodpercek alatt elkészíthető az Asprova rendszerben a termelésütemezési terv. Ez a sebesség lehetővé teszi, hogy lerövidítse a tervezési ciklust annak érdekében, hogy minél gyorsabban tudjon reagálni a változásokra.

#LEANYOURFACTORY v3

Áttekinthetőség

Az Asprova Gantt-diagram alapú vizuális felületének köszönhetően egy pillantással áttekinthető az üzletág megrendeléseinek aktuális állapota (akár több hónapra előre), amely segíti az üzletág „vizuális menedzselését”.

#LEANYOURFACTORY 4v2

Többszintű véges kapacitástervezés

Megjeleníti a gyártási folyamatokhoz szükséges erőforrásokat (gépek, dolgozók…) és azok elérhetőségét (műszakok, naptárak), miközben figyelembe veszi az erőforrások korlátozott kapacitását a tervezési folyamatban. Az Asprova megvalósítható tervet készít automatikusan, melyben egy folyamat csak akkor lesz beütemezett, amikor az összes szükséges erőforrás egyidejűleg elérhető.