ingyen webstatisztika

KapcsolatKöszönjük megkeresését!
Kérjük, az űrlapon olyan elérhetőséget adjon meg, amelyen közvetlenül elérhetjük Önt (lehetőleg mobiltelefonszámot)! Hamarosan visszahívjuk!

Mi történik ezután?

Az első telefonbeszélgetésünk során az Önök igényeit és elképzeléseit térképezzük fel az APS rendszer bevezetésére vonatkozóan.

Az APS szoftver bevezetésének első lépéseként APS analízist végzünk, amely során pontosan meghatározzuk az ütemezés alapjául szolgáló adatstruktúrát, adatminőséget elemzünk, és a paraméterezési feladatokat térképezzük fel. Továbbá áttekintjük, hogy Önök a jelenlegi ERP rendszerben milyen adatstruktúrával rendelkeznek a gyártási rendelések, darabjegyzékek és művelettervek vonatkozásában.  Célunk, hogy a céget felkészítsük – adatstruktúra és ütemezési oldalról – egy termelésütemezési rendszer bevezetésére.  Amennyiben hiányosságokat találunk, rendszertechnikai, vagy ügyviteli módosítási javaslatunk van, ezt jelezzük Önöknek, amennyiben az elengedhetetlen a rendszer bevezetése előtt. Az APS analízis végeredményeként egy prezentáció keretében specifikációt adunk át Önöknek.

A dokumentum az alábbi témaköröket tartalmazza:

  • megvalósíthatósági elemzés,
  • jelenleg elérhető adatstruktúra elemzése,
  • érintett IT rendszerekkel szükséges interfészek specifikációja (pl: ERP, MES),
  • Asprova prototípus specifikáció,
  • Asprova műveletszám meghatározása,
  • ütemezési logikák specifikációja.

A folyamat lezárásaként árajánlatot adunk Önöknek az elkészült specifikáció alapján az Asprova termelésütemezési rendszer bevezetésére.Elérhetőségek:


Cím:

graphIT Kft., H-1027 Budapest, Medve utca 17.


Kapcsolattartó:

Róna-Bíró Andrea: +36 30 467 6775


E-mail:

asprova@graphit.hu


Név

Beosztás

Cégnév

Email cím

Telefonszám

Üzenet